Tjänster

Tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig och hitta rätt lösning för dina behov.

Allt börjar med en gratis konsultation över telefon med våra experter. Du kan även maila och chatta med oss nedan.

TV & Radio Service
 

Vi utför reparationer på plats, vi börjar med en felsökning som sedan eventuellt leder till en reparation av din produkt. Allt börjar med en gratis konsultation över telefon eller chatt. Eller du kanske behöver hjälp med en skada på din TV, vi hjälper er med försäkringen och ordnar ett kostnadsförslag.

TV installationer

Vi hjälper dig med att installera ny TV eller din befintliga tv. Vi kan även erbjuda ett komplett paket med köp, leverans och installation av din nya TV. För mer info kontakta oss.

Antenn & Parabol Service
 

Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster och reparationer som täcker både digital-TV / iptv och satellitmottagning för bostäder och kommersiella installationer. Vi erbjuder nya installationer och service på befintliga installationer. Gäller antenn/kabeltv, satellit eller iptv.

Smart hem lösningar​
 

Vi jobbar idag med produkter som klara av att sätta dig i förarstolen och låta dig styra hela ditt hem från en iPad eller din mobiltelefon.
 

Hemelektronik Service
 

Stockholm Radio & TV Service har erfarna och kunniga tekniker som reparerar och servar många av de vanligaste produkterna I ett hem.

Felsökning
 

Problem med TV-mottagning-Parabolmottagning och krånglande TV. Vi har lång erfarenhet av montering och felsökning

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

 

          © 2023 by Stockholm Radio & TV service

           Adress: Stockholm