top of page

ANTENN & PARABOL SERVICE

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av tjänster och reparationer som täcker både digital-TV/IPTV och satellitmottagning. Vårt fokus ligger på att hjälpa både privatpersoner och företag med installationer och reparationer. Oavsett om du behöver hjälp med en ny installation eller service på en befintlig installation, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig med allt från att installera helt nya system till att reparera och underhålla befintliga system.
Vi förstår att varje kunds behov är unika, därför arbetar vi alltid för att erbjuda en personlig och anpassad service. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Med vår expertis och erfarenhet kan du känna dig trygg i att vi kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din utrustning.
Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina installationer och reparationer. Vi ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig med alla dina digital-TV/IPTV och satellitmottagningsbehov.
Vi hjälper dig med att ställa in kanaler på din TV eller digital mottagare som strular. Kontakta oss så gör vi en bedömning först. 
bottom of page