top of page

Returpolicy

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp från vår webbplats. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, så kan du skicka tillbaka varan/produkten oanvänd inom 14 dagar från leveransdatumet.

För att initiera en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@srtservice.se för att begära ett retur-ID-nummer. När du har mottagit detta nummer, vänligen skicka tillbaka varan/produkten i dess originalförpackning och med alla tillbehör inkluderade. Observera att vi inte täcker kostnaden för returfrakt.

När vi mottagit din retur, så kommer vi att kontrollera att varan/produkten är i nytt och oanvänt skick. Om varan/produkten uppfyller våra returpolicykrav, så kommer vi att bearbeta en återbetalning till det ursprungliga betalningssättet inom 10 arbetsdagar.

Observera att följande varor/produkter inte kan returneras:

  • Varor/produkter som är specialbeställda eller personligt anpassade

  • Digitala nedladdningar eller abonnemang

  • Presentkort

Vi accepterar inte heller returer på varor/produkter som är skadade på grund av felaktig användning eller hantering.

Om du mottar en skadad eller defekt vara/produkt, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet. Vi kan be dig om bilder eller videoklipp på skadorna för att underlätta i lösningsprocessen.

Om du har några frågor eller funderingar angående vår returpolicy, vänligen kontakta oss på kundtjanst@srtservice.se. Tack för att du handlar hos oss!

returpolicy
bottom of page