top of page

RADIO & LJUD SERVICE

Vi är specialiserade på att hjälpa dig med reparation och service av din ljudutrustning. Oavsett om det är högtalare, förstärkare, eller annan ljudutrustning som har slutat fungera, så kan våra tekniker hjälpa till.
Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ och personlig service som är anpassad efter dina behov. Våra tekniker har omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller att arbeta med olika typer av ljudutrustning, och vi kan hantera de flesta märken och modeller på marknaden.
När du kontaktar oss för reparation eller service, så kommer en av våra tekniker att arbeta tillsammans med dig för att identifiera problemet och hitta en lämplig lösning. Vi förstår vikten av att ha en fungerande ljudutrustning i hemmet eller på arbetsplatsen, och vi kommer att arbeta så snabbt som möjligt för att få dig tillbaka på rätt spår.
Kontakta oss idag för att boka en reparation eller få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återuppta din musikupplevelse och få ut det mesta av din ljudutrustning.
Så här gör du en felanmälan för din trasiga HIFI/RADIO & HÖGTALARE eller HEMMABIO
 1. Förbered nödvändig information:
  • Modell- och serienummer på din produkt(finns på baksidan) ett foto på hela produktdekalen.
  • Beskrivning av problemet.
 2. Fyll i felanmälan:
  • Besök vårt felanmälan formulär [här] och fyll i informationen.
 3. Följ instruktionerna:
  • Följ de instruktioner du får efter att ha skickat in felanmälan.
För frågor, kontakta vår kundsupport.
bottom of page