top of page

Reklamation

Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter till våra kunder. Om du mottar en produkt som är skadad eller defekt, så erbjuder vi en reklamationsrätt som ger dig rätt att returnera produkten för reparation eller ersättning.

Om du upptäcker en skada eller defekt på en produkt som du har mottagit från oss, så vänligen kontakta vår kundtjänst på kundstjanst@srtservice.se så snart som möjligt för att rapportera problemet. Vi kan be dig om bilder eller videoklipp på skadorna för att underlätta i lösningsprocessen.

Vi kommer att bedöma reklamationsanspråket och ta lämpliga åtgärder för att korrigera problemet. Om produkten kan repareras, så kommer vi att reparera den och skicka tillbaka den till dig. Om produkten inte kan repareras eller om det inte finns någon likvärdig produkt tillgänglig för ersättning, så kommer vi att erbjuda en fullständig återbetalning.

Observera att reklamationsrätten endast gäller för produkter som är skadade eller defekta på grund av produktionsfel eller andra fel som är utanför din kontroll. Skador eller defekter som är orsakade av felaktig användning eller hantering av produkten omfattas inte av reklamationsrätten.

Om du har några frågor eller funderingar angående vår reklamationsrätt, vänligen kontakta oss på [kundstjanst@srtservice.se]. Tack för att du handlar hos oss!

bottom of page