top of page

TV SERVICE

Allt börjar med en gratis konsultation. Därefter eventuellt hembesök för att utföra en reparation. Vi erbjuder helt kostnadsfri kostnadsförlag.
Reparations kostnader varierar beroende på fel och storlek på TV. Du kan göra en förfrågan via vår formulär kostnadsförslag som är helt gratis vid funktionella fel.
Vid fysiska fel som spräckt eller stöt skadad bildskärm så tar vi betalt för samma formulär.Formulär finns under tjänster. Har du bara några frågor kring din TV så är du välkommen att prata med oss. För snabbare svar ha gärna en bild på produkt dekalen på baksidan av TV. Detta underlättar för oss att ge dig noggrannare svar.
Vi hjälper dig med att installera ny eller din befintliga TV. Vi kan även erbjuda ett komplett paket med köp, leverans och installation. För mer info kontakta oss.
Problem med TV-mottagning-Parabolmottagning och krånglande TV. Vi har lång erfarenhet av montering och felsökning. 
Kostnadsförslag gäller för elektronik produkter som är trasig av olika anledningar. En tekniker kommer att göra en bedömning på din produkt för en eventuell reparation. Du får en offert på uppskattning av reparation och reservedels kostnader.

*Produkter som är spräckta eller stöt skadade av olika anledningar så tas en avgift 450kr för kostnadsförslaget. Om produkt är trasigt av funktionell anledning är denna kostnadsförslag helt gratis.Klicka här för att komma till formulär.
bottom of page