top of page

TV SERVICE

Vi erbjuder professionella reparationstjänster för TV-apparater och börjar alltid med en gratis konsultation. Om det behövs, kan vi också utföra reparationen direkt i hemmet eller en arbetsplats. För att hjälpa dig att planera och budgetera för reparationen erbjuder vi helt kostnadsfria kostnadsförslag för funktionella fel. Kostnaden för reparationen varierar beroende på felet och storleken på TV:n. För fysiska skador som en sprucken eller stött bildskärm, tar vi betalt för samma kostnadsförslag. Om du har några frågor eller funderingar om din TV, tveka inte att kontakta oss. För snabbare svar, se till att ha en bild av produktdekalen på baksidan av TV:n till hands när du kontaktar oss. Det hjälper oss att ge dig en mer exakta och precisa svar. Du hittar formuläret för kostnadsförslag under tjänster på vår hemsida.
Vi hjälper dig med att installera ny eller din befintliga TV. Vi kan även erbjuda ett komplett paket med köp, leverans och installation. För mer info kontakta oss.Problem med TV-mottagning-Parabolmottagning och krånglande TV. Vi har lång erfarenhet av montering och felsökning. 
Vi erbjuder kostnadsförslag för reparation av olika elektronikprodukter som har skadats av olika anledningar. En av våra tekniker kommer att undersöka din produkt för att bedöma om den kan repareras och vilka eventuella reservedelskostnader som kan behövas. Du får sedan en offert som uppskattar kostnaderna för reparationen och eventuella reservdelar.
Observera att om din produkt har en sprucken eller stött skärm, eller är skadad på grund av en annan fysisk orsak, så debiterar vi en avgift på 450 kr för att ta fram kostnadsförslaget. Men om din produkt har en funktionell problem är kostnadsförslaget helt gratis. Klicka här för att komma till vårt formulär för kostnadsförslag. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.
bottom of page