top of page

Stockholm Radio & TV Service har en gedigen erfarenhet av reparationer och installationer av elektronikprodukter, en stolt historia som sträcker sig tillbaka till vår grundande år 2005. Sedan våra tidiga dagar har våra skickliga tekniker varit en integrerad del av branschen, med långvarig expertis och kunskap.

Vi är stolta över att vara unika på marknaden genom att erbjuda gratis kostnadsförslag på de produkter vi arbetar med. Vi brinner för att erbjuda våra kunder en smidig och bekväm upplevelse genom vårt hemservicekoncept. I en tid där kast-och-släng-mentaliteten dominerar, är vi stolta över att erbjuda reparationer av de produkter vi hanterar. Genom att främja hållbarhet och ansvarsfull konsumtion strävar vi efter att göra vår del för att minska miljöpåverkan och skapa en mer hållbar framtid.

Vår historia och erfarenhet utgör grundstenarna i vår verksamhet, och vi ser med tillförsikt fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativ service till våra kunder. Med vårt starka fokus på kompetens och tillförlitlighet strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Fält service
Fält service
Rädda barnen
Kontoret
bottom of page