top of page

VHS SERVICE

Vi erbjuder professionella VHS-reparationstjänster för kunder som har problem med sin VHS-spelare. Våra kvalificerade reparatörer har omfattande kunskap och erfarenhet av att diagnostisera och lösa problem med VHS-spelare av olika märken och modeller.

Våra tjänster inkluderar felsökning, reparation av mekaniska och elektroniska komponenter, justering av spårning, rengöring av band- och bandhuvuden, och mycket mer. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera störningar i din VHS-spelares prestanda och återställa den till full funktionalitet.

Kontakta oss idag för att boka en reparationstid eller för mer information om våra VHS-reparationstjänster.

Vi erbjuder högkvalitativ konvertering av VHS-material till digital form för att säkerställa att dina minnen bevaras för framtiden. Vårt team av professionella tekniker använder avancerad utrustning och teknik för att överföra dina VHS-band till digitala format som mp4, avi eller andra format.

Vi är specialiserade på att hantera alla typer av VHS-material, inklusive familjevideor, företagspresentationer, kultur- och musikprogram, och mycket mer. Vi kan också hjälpa till med att redigera, klippa och arrangera ditt material för att skapa en sammanhängande och minnesvärd videoproduktion.

Kontakta oss idag för att boka en tid för att konvertera dina VHS-band till digital form och säkerställa att dina minnen bevaras för kommande generationer.

bottom of page